سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نصب وردپرس

ارسال شده توسط فرحناز قدیری در 89/10/13:: 8:52 صبح

نصب وردپرس در پنج دقیقه برای کاربرانی که از قبل تجربه نصب اسکریپپ ها را داشتند و آموزش نصب با جزئیات برای کاربران تازه کار. برای دیدن آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید.

http://www.up.iranblog.com/images/956hsvuzd2n5haytyp2.jpg

نصب معروف پنج دقیقه ای

?- وردپرس فارسی را دریافت و از حالت فشرده خارج کنید.

?- پایگاه‌داده مورد نیاز برای وردپرس را بر روی میزبان خود بسازید.

?- پرونده wp-config-sample.php را به wp-config.php تغییر نام دهید.

?- پرونده wp-config.php را توسط یک برنامه ویرایشگر (مانند notepad) باز کنید و اطلاعات لازم را در آن وارد کنید.

?- پرونده‌های وردپرس را به میزبان خود منتقل کنید.
?-?- اگر وردپرس را بر روی دامنه اصلی خود نصب می‌کنید (مثل http://example.com)? پرونده‌ها باید در پوشه‌ی ریشه (root یا www یا public_html) بر روی میزبان شما بارگذاری شوند.
?-?- اگر می‌خواهید وردپرس را در یک پوشه نصب کنید (مثل http://example.com/blog)? باید نام پوشه wordpress که پرونده‌ها در قرار دارند را به نام پوشه‌ی موردنظر خود، تغییر دهید (در مثال بالا ما باید نام پوشه wordpress را به blog تغییر دهیم)؛‌ سپس پوشه‌ی موردنظر را به میزبان خود منتقل کنید.

?- به صفحه نصب وردپرس بروید (wp-admin/install.php) و مراحل نصب را انجام دهید.
?-?- اگر وردپرس را بر روی دامنه اصلی خود نصب کرده‌اید? باید به نشانی http://example.com/wp-admin/install.php مراجعه کنید.
?-?- اگر وردپرس را در یک پوشه (مثلاً blog) نصب کرده‌اید? باید به نشانی http://example.com/blog/wp-admin/install.php مراجعه کنید.

همین! وردپرس شما نصب و قابل استفاده است.

نصب با جزییات

 

مرحله اول: دریافت و باز کردن

در ابتدا باید آخرین نگارش وردپرس فارسی را از این نشانی دریافت کنید. اگر از ویندوز استفاده می‌کنید? پیشنهاد ما این است که پرونده‌ی Zip را دریافت کنید.

حجم وردپرس چیزی حدود سه مگابایت است. بعد از دریافت باید پرونده را از حالت فشرده خارج کنید. برای این کار می‌توانید از برنامه‌هایی مثل ?-zip یا WinRAR استفاده کنید.
نکته: ویندوز XP و ویستا قادر هستند پرونده‌های فشرده Zip را بدون استفاده از برنامه‌ی جداگانه باز کنند.

 

 

مرحله دوم: ساخت پایگاه‌داده و کاربر

شما در این مرحله باید یک پایگاه‌داده (database) بسازید. اطلاعاتی که در وردپرس ایجاد می‌کنید مانند ایجاد یک دسته، نوشتن یک مطلب، نظر یک مخاطب و… در پایگاه‌داده بر روی میزبان شما ذخیره می‌شود.

ساخت دیتابیس : در باکس New Database نام دیتابیس مورد نظر خود را وارد کنید ( مثلا wordpress یا blog ) و سپس روی دکمه Create Database کلیک کنید . پس از انجام این کار پیغامی مبنی بر انجام ساخت موفقیت آمیز دیتابیس به شما داده می شه . روی دکمه Go Back کلیک کنید تا به همین صفحه اصلی برگردید .

>> ساخت یک کاربر : علاوه بر یک دیتابیس شما نیاز به یک کاربر نیز دارید . برای این کار باید از قسمت دوم صفحه استفاده کنید . در قسمت Username یک نام مثلا نام خودتان یا وبلاگتان را وارد کنید ( مثلا navid یا asroone ) در قسمت password نیز یک رمز عبور تعیین کنید و در آخر روی Create User کلیک کنید . پس از انجام این کار مثل مرحله قبل پیغام ساخت کاربر را دریافت می کنید . یکبار دیگر روی دکمه Go Back کلیک کنید تا به همین صفحه باز گردید .

>> اتصال کاربر به دیتابیس : در این مرحله شما باید دیتابیس ساخته شده را به کاربری که ساختید وصل کنید . بدین صورت که از لیست User نام کاربری که ساخته اید را انتخاب کنید و از لیست Database نیز دیتابیس ساخته شده را انتخاب کنید . توجه داشته باشید که در این قسمت مانند تصویر باید تیک گزینه All خورده باشد . پس از اطمینان روی دکمه Add User To Database کلیک کنید .

نکته : پس از ایجاد یک دیتابیس و یک کاربر در ? مرحله اول تغییراتی در نام دیتابیس و نام کاربر شما بطور خودکار داده می شه ( معمولا ) . این تغییرات متناسب با نام کاربری شما در کنترل پنل هاستتون خواهد بود . مثلا اگر نام کاربری شما برای ورود به هاستتون myname باشه و شما در قسمت دیتابیس نام دیتابیستون رو wp انتخاب کرده باشید نام دیتابیس شما به این ترتیب هست : myname_wp . همین اتفاق برای نام کاربری شما می افته . توجه داشته باشید که در فایل wp-config.php شما باید نام کامل یعنی myname_wp را وارد کنید نه wp

مرحله سوم: ویرایش پرونده wp-config.php

در مرحله اول که شما فایل های وردپرس را باز می کنید در پوشه اصلی فایلی به نام wp-config-sample.php می بینید. این فایل رو به wp-config.php تغییر نام داده و بوسیله ادیتور متن تان آنرا باز کنید ( مثل notepad ) . حالا شما باید اطلاعات ساخته شده در مرحله دوم را به این فایل بدهید . بعد از باز کردن این فایل متن زیر را در این فایل می بینید :

// ** MySQL settings ** //
define("DB_NAME", "putyourdbnamehere"); // The name of the database
define("DB_USER", "usernamehere"); // Your MySQL username
define("DB_PASSWORD", "yourpasswordhere"); // ...and password
define("DB_HOST", "localhost"); // 99% chance you won"t need to change this value
define("DB_CHARSET", "utf8");
define("DB_COLLATE", "");

شما در این بخش ? گزینه می بینید با نام های :

DB_NAME : نام دیتابیسی که در مرحله دوم ساختید.

DB_USER : نام کاربری ساخته شده در مرحله دوم.

DB_PASSWORD : رمز عبور تعریف شده برای کاربر ( ساخته شده در مرحله دوم ).

DB_HOST : نام هاست شما ( معمولا این مقدار localhost هست – اما نه همیشه )‌.

DB_CHARSET : نوع کاراکتر دیتابیس شما ( این مقدار معمولا utf8 هست ).

DB_COLLATE : تطبیق دیتابیس که باید مقدار آن خالی باشد.

توجه داشته باشید که شما نباید ? گزینه آخر یعنی DB_CHARSET و DB_COLLATE رو تغییر بدید و در ??? موارد هم نیازی به تغییر گزینه چهارم یعنی DB_HOST نیست بنابراین بیشتر کار شما در این قسمت مربوط به پرکردن سه گزینه اول هست .

  • توجه داشته باشید که شما نباید خود این قسمت ها رو تغییر بدید ( چیزی که تغییر می کنه مقادیر این هاست . بطور مثال در این فایل مقدار DB_NAME که باید تغییر کند عبارتی است که در داخل ? کاراکتر ‘ و ‘ قرار دارد یعنی putyourdbnamehere .

بنابراین کار شما این هست که نام دیتابیس را در قسمت اول ، نام کاربری را در قسمت دوم و رمز عبور کاربر را در قسمت سوم وارد کرده و فایل را ذخیره کنید .

مرحله چهارم: بارگذاری پرونده‌ها

در این مرحله باید فایل هایی که از حالت زیپ خارج کردید رو به همراه فایل تغییر یافته wp-config.php به روی هاست خود انتقال دهید . این کار بوسیله برنامه FileZilla براحتی قابل انجام است . در زیر ما تنها به چند نکته مهم اشاره می کنیم .

شما می تونید به سه حالت زیر وردپرس را نصب کنید :

?- روی پوشه root ( اصلی ) که آدرس وبلاگ شما بدین صورت می شه : http://example.com

?- روی یک دایرکتوری مثلا blog که آدرس وبلاگ شما بدین صورت می شود : http://example.com/blog

?- روی یک ساب دومین مثلا wordpress که آدرس وبلاگ شما بدین صورت خواهد شد : http://wordpress.example.com

  • حالت اول : در این حالت شما باید محتویات پوشه wordpress را که دانلود کردید بر روی پوشه root هاست خود آپلود کنید ( بطور مثال این پوشه در cPanel پوشه public_html است ) .
  • حالت دوم : در این حالت شما باید پوشه wordpress که محتویات لازمه در اون هست رو به نام دایرکتوری مورد نظر تغییر نام بدهید ( در مثال ما باید پوشه wordpress را به blog تغییر نام دهید ) و سپس پوشه را بر روی هاست خود آپلود کنید .
  • حالت سوم : در این حالت شما ابتدا باید یک sub domain بسازید ( به قسمت مدیریت هاست خود مراجعه کنید ) . پس از انجام این کار یک پوشه با نام sub domain که شما ساختید باید در پوشه اصلی هاستتون قابل مشاهده باشه . به آن پوشه مراجعه کرده و محتویات فولدر wordpress را در آن کپی کنید .

 

مرحله پنجم: اجرای فرآیند نصب

بوسیله مرورگرتون به قسمت wp-admin/install.php مراجعه کنید . آدرس این قسمت بسته به جایی که فایل ها رو آپلود کردید متغیر هست . ما مرحله قبل ? نوع آپلود فایل ها رو توضیح دادیم . در این قسمت بسته به مرحله قبل آدرس قسمت wp-admin/install.php بدین صورت است :





بازدید امروز: 14 ، بازدید دیروز: 3 ، کل بازدیدها: 6281
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ